Den bedste platform til dialogbaseret medarbejderudvikling

Brugervenligt system til at styrke dialogen mellem leder og medarbejder med fokus på udvikling, trivsel og fastholdelse.
Musskema.dk er udviklet af mennesker med ekspertviden inden for ledelse og medarbejderudvikling. Systemet lever op til GDPR, og der er mulighed for fuld integration med andre systemer. Brugere af Musskema.dk har adgang til alle nedenstående elementer. Klik på hver enkelt modul for at læse mere.
MUS (inkl. Vital-MUS)
Online MUS-værktøjer som danner grundlag for den gode samtale - med spørgsmål, grafisk oversigt, opfølgning og meget mere.
Læs mere
Løbende 1:1
Løbende udviklings- og driftssamtaler mellem leder og medarbejder, dialoger om konkrete projekter, vanskelige samtaler m.v. kan understøttes af 1:1-modulet.
Læs mere
Kompetence-spindelvæv
Kompetence-spindelvæv giver overblik over teamets styrker og svagheder - en helt enkel proces sikrer, at graferne løbende opdateres, når teamet udvikler sig.
Læs mere
GRUS
Værktøj til at håndtere alle aspekter af gruppeudviklings-dialoger. Agenda, forberedelse, gennemførelse, referat og aftaler med deadline.
Læs mere
APV
Online APV-værktøjer som gør det helt enkelt at gennemføre APV i selv komplekse organisationer. Dynamisk handlingsplan anvendes af de arbejdsmiljø-ansvarlige som opfølgningsværktøj og giver overblik og sikrer fremdrift.
Læs mere
Sygefravær-dialog
Digital proces understøtter den gode dialog ved sygefravær. Leder modtager mail, når det er tid til at kontakte medarbejder - og agenda, aftaler med remindere og al dokumentation håndteres i systemet.
Læs mere
Avanceret CV
Dynamisk database over medarbejdernes kompetencer, uddannelser, erfaringer, mm. Fantastisk søgeværktøj til at finde medarbejderen med den rette profil.
Læs mere
Kompetenceudvikling
Værdi for pengene ved investering i de ansattes kompetenceudvikling? Fokus på: før, under og efter.
Her får du enestående hjælp i denne proces.
Læs mere
360 Graders Lederevaluering
Helt enkel løsning til at gennemføre 360 graders lederevaluering. Vælg en leder i din organisation, respondenter fra grupperne rundt om lederen - samt en 3. person til at trække rapporten og give tilbagemeldingen til lederen. Super nemt.
Læs mere
Onboarding
Hjælp til at styre en god proces fra kontrakten til de første måneder af ansættelsen.
Læs mere
Offboarding
Værktøj til at indsamle viden og koordinere dialogen med medarbejdere, der forlader organisationen.
Læs mere
Få vores e-bog tilsendt Klik her og læs mere om vores e-bog om systematisk og strategisk forankret kompetenceudvikling Læs mere
Nyheder og events
Ph.d.-projekt skal dokumentere effekten af analoge og digitale ledelsesredskaber Vi kan nu løfte sløret for vores erhvervs-ph.d., som skal undersøge og dokumentere effekten af analoge og digitale redskaber.
Læs mere
Musskema.dk udvider holdet I Musskema.dk oplever vi, at flere og flere efterspørger vores digitale ledelses- og dialogredskaber. Samtidig søger mange af vores nuværende og potentielle kunder efter specifik rådgivning i at få det optimale ud af systemet og til at gøre dialogerne mellem ledere og medarbejdere endnu bedre. Derfor har vi hevet fire nye, kompetente medarbejdere ind på Musskema.dk-holdet.
Læs mere
Hvorfor bruge tid på MUS-samtaler? Når du som leder holder MUS-samtale er det ikke bare for at gøre din medarbejder glad. Du realiserer et væsentligt strategisk mål - nemlig strategisk planlægning af de kompetencer, der skal til for at leve op til de krav, der vil blive stillet til din organisation om X år! Læs mere her! 15. februar 2018
Læs mere
Få 5 gode råd til at forbedre din næste MUS samtale CEO Poul Langagergaard har holdt MUS samtaler siden 1980'erne. Her får du hans erfaringer kogt ned til 5 konkrete råd til din næste MUS samtale! 11. februar 2018
Læs mere
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning