Vi tilbyder den bedste platform til medarbejderudvikling

Musskema.dk er den brugervenlige, gennemprøvede og strategiske måde at optimere dine medarbejderes udvikling, trivsel, fokus og fastholdelse. Lever op til GDPR 2018, og med mulighed for fuld integration med andre systemer!
Musskema.dk er udviklet af HR-folk med opdateret viden på området.
1 licens koster 2.699 kr. det første år. Alle moduler er inkluderet i prisen!
Pakken fra Musskema.dk indeholder følgende elementer. Klik på et område for at se mere:
MUS (inkl. Vital-MUS)
Online MUS-værktøjer som danner grundlag for den gode samtale - med spørgsmål, grafisk oversigt, opfølgning og meget mere.
Læs mere
Kompetence-spindelvæv
Kompetence-spindelvæv giver overblik over teamets styrker og svagheder - en helt enkel proces sikrer, at graferne løbende opdateres, når teamet udvikler sig.
Læs mere
GRUS
Værktøj til at håndtere alle aspekter af gruppeudviklings-dialoger. Agenda, forberedelse, gennemførelse, referat og aftaler med deadline.
Læs mere
APV
Online APV-værktøjer som gør det helt enkelt at gennemføre APV i selv komplekse organisationer. Dynamisk handlingsplan anvendes af de arbejdsmiljø-ansvarlige som opfølgningsværktøj og giver overblik og sikrer fremdrift.
Læs mere
Sygefravær-dialog
Digital proces understøtter den gode dialog ved sygefravær. Leder modtager mail, når det er tid til at kontakte medarbejder - og agenda, aftaler med remindere og al dokumentation håndteres i systemet.
Læs mere
Avanceret CV
Dynamisk database over medarbejdernes kompetencer, uddannelser, erfaringer, mm. Fantastisk søgeværktøj til at finde medarbejderen med den rette profil.
Læs mere
Kompetenceudvikling
Værdi for pengene ved investering i de ansattes kompetenceudvikling? Fokus på: før, under og efter.
Her får du enestående hjælp i denne proces.
Læs mere
360 Graders Lederevaluering
Helt enkel løsning til at gennemføre 360 graders lederevaluering. Vælg en leder i din organisation, respondenter fra grupperne rundt om lederen - samt en 3. person til at trække rapporten og give tilbagemeldingen til lederen. Super nemt.
Læs mere
Onboarding
Hjælp til at styre en god proces fra kontrakten til de første måneder af ansættelsen.
Læs mere
Offboarding
Her kommer nyt modul, Offboarding, i 1. halvår 2019
Læs mere
Få vores e-bog tilsendt Klik her og læs mere om vores e-bog om systematisk og strategisk forankret kompetenceudvikling Læs mere
Nyheder og events
Hvorfor bruge tid på MUS-samtaler? Når du som leder holder MUS-samtale er det ikke bare for at gøre din medarbejder glad. Du realiserer et væsentligt strategisk mål - nemlig strategisk planlægning af de kompetencer, der skal til for at leve op til de krav, der vil blive stillet til din organisation om X år! Læs mere her! 15. februar 2018
Læs mere
Musskema.dk - 10 år og Gazelle 2016 København 10. november Klik her og se billedserie fra vores morgenseminar.
Læs mere
Musskema.dk - 10 år og Gazelle 2016 Aarhus 11. november Klik her og se billedserie fra vores morgenseminar.
Læs mere
Få 5 gode råd til at forbedre din næste MUS samtale CEO Poul Langagergaard har holdt MUS samtaler siden 1980'erne. Her får du hans erfaringer kogt ned til 5 konkrete råd til din næste MUS samtale! 11. februar 2018
Læs mere
Mød Musskema.dk på Folkemødet 2018 Musskema.dk er igen i år på Folkemødet i Allinge på Bornholm. Vi holder til på IT Branchens "IT-parat-skib". Deltag i debatten om DIT PERSONLIGE LEDELSESGRUNDLAG... Torsdag den 14. juni 2014 kl. 13.00
Læs mere
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning