Underdatabehandlere

Her ser du de konkrete underdatabehandlere, som Musskema.dk har entreret med
 

GENERELT 

Databehandleren agerer fra firmaets hovedadresse i Aarhus og har i øvrigt ansatte medarbejdere placeret på flere lokationer i Danmark, som alle er omfattet af samme sikkerhed (Her).


UNDERDATABEHANDLERE

Al data opbevares i et tysk datacenter hos Hetzner Online GmbH.
Data forlader ikke hostingcentret med mindre dette er aftalt med Dataansvarlige. Data opbevares kun på Databehandlerens computere i det omfang indholdet måtte blive cachet i browseren. Personfølsomme data vil kun blive cachet på Databehandlerens computer, hvis der er givet tilladelse af Dataansvarlige til at arbejde med data.

1. Underdatabehandlere, som vi har Underdatabehandleraftale med:
Traels.it, Bøgevej 32, 5200 Odense V. Danmark, att. Simon Ravn
Hovedansvar for den tekniske udvikling af hele musskema.dk platformen og derfor har fuld adgang.

Hetzner Online GmbH
, Industristrss. 25, 91710 Gunzenhausen
Hosting af alle servere
I forbindelse med driftsudfordringer kan de gives adgang til applikations-servere – men ikke database-servere, som indeholder fortrolig data
  • Hetzner Online, Tyskland – har en afdeling i Finland, som ikke foretager egentlig databehandling men alene opbevarer vores krypterede backupfil.
  • Hetzner Online, Tyskland har en underdatabehandleraftale med den finske afdeling: Hetzner Finland Oy, Huurrekuja 10, 04360 Tuusula, Finland

2.  Skift af Underdatabehandlere
Musskema.dk er en cloud-platform, hvor alt drives og opbevares i skyen. Vi stræber efter at vælge gode samarbejdspartnere, som tilbyder os høj performance og god sikkerhed.
Vi forbeholder os ret til at udskifte underdatabehandlere uden at skulle opdatere vores databehandleraftale med jer. Dette bilag vil være at finde på jeres adgang på secure2.musskema.dk, hvor den altid gældende liste af underdatabehandlere fremgår. 
Vælger vi at skifte en underdatabehandler ud, vil denne aldrig blive skiftet til en, der giver en dårligere sikkerhed for jeres data. På samme måde kan vi heller aldrig skifte til en underdatabehandler, der ikke er placeret i EU og underlagt GDPR.
Version, juni 2019
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning