Musskema.dk giver skræddersyede løsninger og er super brugervenligt

Et besøg fra Arbejdstilsynet gik let og glat igennem, fordi de allerede kendte Musskema.dk’s APV og vidste, at det er et system, der er overskueligt, og hvor der er styr på tingene.
 

Musskema.dk giver skræddersyede løsninger og er super brugervenligt

Der var en lidt alvorlig stemning. Arbejdstilsynet var på besøg. De spurgte til den psykiske APV og til den generelle APV. Men med bare ét ord blev stemningen vendt.

”I det øjeblik, jeg nævner, at vi bruger Musskema.dk’s APV, blev tonen en helt anden. Den ene af de to fra Arbejdstilsynet kendte allerede Musskema.dk’s APV og roste det for at være et system, der er overskueligt, og hvor der er styr på tingene,” fortæller Søren Faarbæk Nielsen, der er driftschef i AIRGROUP Food & Facility Services i Telia Parken.

Skræddersyet løsning tilpasset forskellige medarbejdergrupper
Tidligere havde Søren Faarbæk Nielsen prøvet APV’er, hvor de, der arbejdede i køkkenet, fik spørgsmål om at køre truck, og de, der var på lageret og kørte truck, skulle svare på, hvordan de havde det med det skrivebord, de ikke sad ved.
Sådan ville han ikke have det. Han ville have en skræddersyet APV, hvor alle medarbejdere oplever, at det, de skal svare på, er relevant for dem. Og en sådan skræddersyet løsning kunne Musskema.dk give ham.
”Sammen med Musskema.dk byggede vi vores APV-skemaer op, så de passer 100 procent til os. I første omgang er de ikke med så mange spørgsmål, og de er tilpasset de enkelte afdelinger, så en type medarbejdere får et skema, en anden et andet.”

Fungerede fra dag 1
Søren Faarbæk Nielsen havde ventet, at de skulle igennem et par runder APV’er, før det kørte, som det skulle, men det fungerede fra dag 1.

”Vi havde også haft en løbende dialog med Musskema.dk om, hvordan det skulle sættes op, og de var meget behjælpelige med det.”

Super brugervenligt
Nemt og super brugervenligt. Sådan oplever Søren Faarbæk Nielsen selv Musskema.dk’s APV, og det er også, hvad han hører fra sine medarbejdere.

”Jeg kan se, hvem der har svaret, hvem der er gået i stå eller ikke åbnet deres APV-skema – om de er grønne, gule eller røde. Og så kan jeg lige sende en mail til dem, der ikke har åbnet det, eller ikke fået det gjort færdigt. Og mine medarbejdere er rigtig glade for det, fordi det er så nemt at have med at gøre.”

Alt på én platform – til en fornuftig pris
Søren Faarbæk Nielsen bruger nu også Musskema.dk til MUS, og når han valgte Musskema.dk til APV, var det i høj grad, fordi de kunne give ham en løsning, der samler APV og MUS et sted. Og i øvrigt giver fri adgang til at bygge andre moduler på.

”Jeg kan godt lide, at vi har købt adgang til hele platformen. Det er ikke sådan ”nå, vil du også gerne … ja, men vi vil da også gerne lige sælge dig et ekstra modul”. Vi har købt hele pakken – til en fornuftig pris. Det giver os mulighed for at bygge på, og der er masse af muligheder, og Musskema.dk vil gerne hjælpe os i gang.”

”Sammen med Musskema.dk byggede vi vores APV-skemaer op, så de passer 100 procent til os.”

Søren Faarbæk Nielsen
Driftschef, AIRGROUP Food & Facility Services i Telia Parken
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning