Musskema.dk passer til alle personalegrupper

Anne Kathrine Steenbjerge oplever, at Musskema.dk passer til alle personalegrupper. Hun er CEO i vognmandsforretningen Ancotrans med ca. 100 medarbejdere. Både chaufførerne, det administrative personale og lederne bruger Musskema.dk.
 

Musskema.dk fungerer godt for alle personalegrupper

Anne Katrine Steenbjerg

Vognmandsforretningen Ancotrans fik Musskema.dk anbefalet fra personer i deres netværk, da de for nogle år siden ønskede at gå fra MUS på papir til en elektronisk løsning.
”Vi vurderede, hvad det kunne, og hvad det kostede, og syntes, det så fint ud,” fortæller CEO i Ancotrans Anne Kathrine Steenbjerge.

Bliver brugt på alle niveauer i firmaet
Musskema.dk bliver brugt af alle ca. 100 medarbejdere, både chauffører, administrativt personale og ledere. Anne Kathrine Steenbjerge bruger selv Musskema.dk over for sine ledere i direktionen, og alle ledere bruger det over for deres medarbejdere.

Chaufførerne laver MUS hjemme eller låner en pc
Transportmanager Lars Thilqvist har MUS med Ancotrans’ chauffører i Københavnsområdet, ca. 30 personer. Da deres arbejdsplads er førerhuset i en lastbil og ikke ved et skrivebord med en pc, udfylder de deres MUS-skema derhjemme, eller de kommer ind på kontoret og låner en pc dér.

 ”Jeg har ikke hørt andet, end at de er tilfredse med den elektroniske løsning, også de af dem, der før har prøvet at sidde og svare på papirskemaer,” siger Lars Thilqvist.

 Den samme positive modtagelse af Musskema.dk har Anne Kathrine Steenbjerge oplevet fra de ansatte generelt.
 ”Der har ikke været nogen reaktioner fra medarbejderne. De har taget det til sig.”

Aftaler bliver skrevet ind og husket
Både Anne Kathrine Steenbjerge og Lars Thilqvist synes, at det bedste ved Musskema.dk er, at det hjælper dem med at holde styr på de aftaler, de laver til en MUS-samtale. 

Anne Kathrine Steenbjerge: ”Det bedste ved Musskema.dk er, at det giver en reminder om de aftaler, man har lavet under en MUS-samtale.”

Lars Thilqvist: ”Det er fint, at man kan skrive specifikke aftaler ind og sætte deadlines på, så man får remindere og ikke selv skal gå og huske på, hvad man har aftalt om kurser eller noget, der skal følges op på.”

Overblik og arkiv – i stedet for mange løse sedler
De fremhæver også, at Musskema.dk giver overblik og fungerer som et arkiv.
”Musskema.dk giver overblik. Man kan gå ind og se, hvem man har haft MUS med hvornår, og hvad man skal følge op på med fx statussamtaler,” siger Anne Kathrine Steenbjerge.

”Tingene er samlet ét sted. Man kan finde gamle aftaler, når det er relevant. Det er smart i stedet for at have en masse sedler liggende, siger Lars Thilqvist.

Også APV via Musskema.dk
Ancotrans har benyttet sig af, at også APV’en kan besvares via Musskema.dk, og er godt tilfredse med det.
”Det synes jeg fungerer godt, så det vil vi gøre igen,” siger Anne Kathrine Steenbjerge.

Fik en præcist tilpasset løsning
Ancotrans har fået Musskema.dk tilpasset deres behov.
”Vi har haft enkelte specifikke ønsker til vores musskemaer og fået nogle spørgsmål tilføjet. Musskema.dk har været hurtige til at rette til, så vi fik en løsning præcist tilpasset os,” siger Anne Kathrine Steenbjerge.

 Hurtige og serviceorienterede
Nogle få gange har Ancotrans haft brug for support. Det har været til at få nye medarbejdere på systemet eller i forbindelse med organisationsændringer. Hver gang har de oplevet hurtig og god service.
”De har været enormt hurtige til at svare. De er meget serviceorienterede,” siger Anne Kathrine Steenbjerge.

 Vil fortsætte med Musskema.dk
Anne Kathrine Steenbjerge er ikke i tvivl om, at de vil blive ved med at bruge Musskema.dk.
”Musskema.dk fungerer godt og er nemt at bruge. Det er et godt værktøj, som vi vil fortsætte med.”

Det bedste ved Musskema.dk er, at det giver en reminder om de aftaler, man har lavet under en MUS-samtale.

Anne Kathrine Steenbjerge
CEO i Ancotrans
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning