Assens Forsyning

Økonomichef Marianne Lyngsø Hansen har valgt Musskema.dk, fordi det er nemt at bruge og gør det let at lave statistik og sammenligne på tværs i virksomheden og fra år til år.
 

Musskema.dk er nem at bruge for både chef og medarbejdere

I 2012 gik Assens Forsyning over fra MUS på papir til Musskema.dk’s elektroniske MU-skemaer. En af dem, der var med til at vælge Musskema.dk, er økonomichef Marianne Lyngsø Hansen. Hun fortæller, at Musskema.dk kom og præsenterede dem for deres elektroniske løsning på MUS, og Assens Forsyning valgte det, fordi det virkede meget nemt og var forholdsvis billigt.

Fuld tilfredshed fra første klik med musen

Der har været fuld tilfredshed fra første klik med musen. ”Musskema.dk fik vores organisationsdiagram og byggede systemet op, som vi gerne ville have det,” siger Marianne Lyngsø Hansen. Bagefter var der kun brug for små tilpasninger, som blev løst uden videre. ”Selvfølgelig har der vist sig noget, vi ikke syntes var så hensigtsmæssigt. Men det har Musskema.dk ændret for os løbende,” fortæller Marianne Lyngsø Hansen.

De lytter og retter

Marianne Lyngsø Hansen har erfaret, at Musskema.dk er gode til at se tingene ud fra hendes virksomheds synsvinkel, men uden at gå på kompromis med de fagligt rigtige løsninger. ”Jeg synes faktisk, at vi har fået lavet alle de ting, vi har ønsket os. Lige med en lille undtagelse, hvor vi spurgte, om et svar ikke kunne være ja-nej i stedet for på en skala, men de kunne argumentere for, at det var bedst at svare på en skala. De lytter og retter til, når de kan se, det giver mening.”

”De er godt nok hurtige”

Marianne Lyngsø Hansen er imponeret over, hvor hurtig Musskema.dk er til at give support: ”Når jeg har haft noget, der skulle ændres, har de gjort det fra dag til dag – ja, måske, der har været en enkelt gang, hvor der er gået en dag mere. Men det er ikke sådan, at flere skal ind over tingene. De svarer med det samme. De er godt nok hurtige.”

”Når jeg har haft noget, der skulle ændres, har de gjort det fra dag til dag – ja, måske, der har været en enkelt gang, hvor der er gået en dag mere. Men det er ikke sådan, at flere skal ind over tingene. De svarer med det samme. De er godt nok hurtige.”

Marianne Lyngsø Hansen
Økonomichef, Assens Forsyning

Udvikles løbende

Musskema.dk har ikke kun lavet ændringer for Marianne Lyngsø Hansen, når hun har bedt om det. De har selv forbedret systemet løbende. ”Det har udviklet sig rigtig meget. Assens Forsyning begyndte med MUS, men siden har vi koblet GRUS (gruppeudviklingssamtale, red.) og APV på, og der er også mulighed for at lave kompetenceudviklingsplaner. Den proces skal vi i gang med, og vi overvejer at benytte funktionen i Musskema.dk. De er gode til selv at udvikle deres system,” siger Marianne Lyngsø Hansen.

Har hele tiden overblik

Musskema.dk’s elektroniske system giver et overblik, som Marianne Lyngsø Hansen slet ikke havde, da MU-skemaerne var på papir. ”Jeg er sikker på, at alle får svaret. Hvis der er nogle, som ikke har åbnet deres MU-skema, får jeg besked om det og kan så gøre dem opmærksom på, at de skal have svaret, og spørge, om der er noget, de skal have hjælp til. Jeg kan hele tiden følge med i, hvor langt vi er i processen.” 

Let at lave statistik

Marianne Lyngsø Hansen fremhæver også, at Musskema.dk’s elektroniske system gør det let at lave statistik på medarbejdernes svar:

”Før skulle vi lave statistikker manuelt, nu kan vi bare trække dem ud af systemet. Vi bruger det meget i forhold til APV-besvarelserne for at se, hvor der er problemer, vi skal gøre noget ved. Og vi kan også sammenligne fra år til år og se, hvor det er blevet bedre, og om der er noget, der er blevet værre, som vi skal sætte ind overfor.”

Nemt for medarbejderne

Marianne Lyngsø Hansen synes, at hendes medarbejdere har taget godt imod Musskema.dk: ”Vores medarbejdere er meget forskelligt sammensat. Vi har nogle på kontor, som sidder ved en computer dagen lang, mens andre ikke er så erfarne med it. Men medarbejderne har været gode til at hjælpe hinanden. Musskema.dk er et meget simpelt system. Man skal bare logge ind med sin mailadresse og svare ved at klikke med musen. Det behøver man ikke at vide en masse om it for.”

”Musskema.dk er et meget simpelt system. Man skal bare logge ind med sin mailadresse og svare ved at klikke med musen. Det behøver man ikke at vide en masse om IT for.”

Marianne Lyngsø Hansen
Økonomichef, Assens Forsyning
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning