Musskema.dk er nemt at forstå og let at bruge

 

JORTON har valgt Musskema.dk, fordi det er intuitivt bygget op, så det er nemt at forstå og let at bruge.

 

HR- og marketingchef hos JORTON Elma Vous Lomholdt syntes, at det var bøvlet med MUS-skemaer på papir. Både mht. at rette spørgsmålene til fra år til år og mht. at sende skemaerne ud til otte afdelinger.

PQ-ansvarlig og marketingkoordinator Anette Waldstrøm kendte Musskema.dks digitale MUS-skemaer fra et tidligere job, og det fik dem til at kontakte Musskema.dk.

 

Kunne hurtigt se værdien i Musskema.dks koncept

Før de tog nogen beslutning, kom Musskema.dk ud til dem og holdt en workshop, så de fik demonstreret Musskema.dk’s digitale MUS-løsning.
”Det virkede professionelt, og vi kunne hurtigt se værdien i at bruge det. Vi syntes,  det så ud til at være meget nemt at gå til og let at bruge,” siger Elma Vous Lomholdt som begrundelse for, at de valgte Musskema.dk.

 

Nemt at forstå, let at bruge
At Musskema.dk’s digitale MUS-skemaer er nemme at forstå og lette at bruge, er også den melding, de får fra deres afdelinger. Og medarbejderne har også taget positivt imod den digitale løsning. De kan se, at det er en god idé både for dem selv og ledelsen.

Tilpasset organisationens behov
JORTON tog udgangspunkt i spørgsmålene i Musskema.dk’s MUS-skemaer, men tilpassede dem til deres egen organisation sammen med Musskema.dk, som de oplevede som meget professionelle til at forstå dem og til at vurdere præcist, hvilke spørgsmål de havde brug for.

 

Alt er gemt elektronisk og let at finde frem igen
Et stort udbytte ved Musskema.dk er, at alt bliver gemt elektronisk.
”Vi kan hurtigt finde frem til, hvad det var, vi drøftede, hvad vores medarbejdere svarede, og hvad vi skulle huske. Og det er så simpelt bygget op – og så intuitivt, at vi ikke skal sidde og lede længe efter det,” siger Anette Waldstrøm.

 

Fra ”åh nej” til ”nu gør vi det bare”

Med Musskema.dk er MUS-processen blevet meget nemmere. Da de tidligere skulle i gang med de årlige MUS-samtaler, tænkte de ”åh, nej, nu skal vi til at have det sendt ud, og der var så meget at gøre og så meget at huske – nu skal vi ikke huske på noget, for det hele er samlet ét sted”.

 

Dokumenterer og kortlægger medarbejdertilfredsheden

Musskema.dk har også givet dem et unikt overblik over medarbejdertilfredsheden og er dermed et redskab til præcist at spotte, hvad og hvor der er noget, de skal være opmærksomme på.
”Vores medarbejdertilfredshed er ekstremt høj. Med Musskema.dk kan vi dokumentere det, og vi kan måle medarbejdertilfredsheden ned på afdelingsniveau og helt ned på de enkelte spørgsmål, så vi kan se, om der er steder eller forhold, virksomheden skal sætte noget ind over for,” fortæller Anette Waldstrøm.

 

Orden og struktur giver tilfredshed

De kan ikke afgøre, om Musskema.dk i sig selv er med til at skabe den høje medarbejdertilfredshed, men Elma Vous Lomholdt mener dog:  ”Struktur, orden og system giver tilfredshed på den lange bane – det tror jeg på.”

 

Hjælpsom og megahurtig support

”De er ufattelig hjælpsomme, megahurtige og gode til at sætte sig ind i, hvad vi har brug for hjælp til – og de tager det roligt, selvom det af og til er i lige sidste øjeblik, vi skal have svar på noget”, siger Elma Vous Lomholdt om Musskema.dk’s support.

 

Udvider med onboarding og sygefravær

JORTON har brugt Musskema.dk’s elektroniske MUS-skemaer i nogle år over for ca. 130 medarbejdere og  vil nu også til at bruge Musskema.dk’s digitale redskaber til at håndtere onboarding og sygefravær.
De ønsker at skifte fra en onboardingproces med lange tjeklister til Musskema.dk’s digitale onboarding-løsning, som sørger for, at de husker alt, hvad de skal.

 

Flere moduler, men i ét system

Samtidig er de glade for, at de kan bygge på med moduler i Musskema.dk’s pakke, så de ikke skal til at sætte sig ind i og bruge et andet system.  Ligesom de ser det som en fordel, at de kan have forskellige ledelsesredskaber samlet i ét system.

 

Det virkede professionelt, og vi kunne hurtigt se værdien i at bruge det. Vi syntes, at det så ud til at være meget nemt at gå til og let at bruge.

Elma Vous Lomholdt
HR- og marketingchef

Vi kan måle medarbejdertilfredsheden ned på afdelingsniveau og helt ned på de enkelte spørgsmål, så vi kan se, om der er steder eller forhold, vi skal sætte noget ind over for.

Anette Waldstrøm
PQ-ansvarlig og marketingkoordinator
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning