Endnu bedre dialoger og en helt særlig kundeoplevelse

 

 

17. juni, 2020 

Meget mere end et MUS-system

Jutlander Bank ledte efter et system, der kunne understøtte medarbejderudviklingssamtalerne i organisationen og faldt i den forbindelse for Musskema.dks empatiske platform.

”Vi fandt hurtigt ud af, at selve systemet er en biting. Musskema.dk repræsenterer en helt særlig tilgang til, hvordan man holder samtaler med sine medarbejdere om udvikling og kompetencer. Hvordan man ud fra medarbejderens perspektiv motiverer og kommer i dybden. Her skilte Musskema.dk sig klart ud fra andre systemer,” fortæller Claus Johansen, HR-chef hos Jutlander Bank.

I Musskema.dk ser Jutlander Bank potentialet i at benytte platformen til dialoger med medarbejdere i alle mulige sammenhænge. Fx MUS og 1:1, men måske også på sigt til APV, sygefravær osv.

”Musskema.dk har skabt fundamentet for en fortrolig dialog med medarbejderen, og samtidig sikrer fleksibiliteten, at vi kan gøre det på vores egen måde. Vi kan lave vores helt egen spørgeramme, som kommer omkring de ting, der giver mening for lige netop vores organisation,” fortsætter Claus Johansen.

 

Samtalerne bliver endnu bedre

I Jutlander Bank er de kommet godt fra land med årets MUS-samtaler og har allerede erfaret, at samtalerne kommer mere i dybden med de store emner. Blandt andet spiller fortroligheden i samtalerne en særlig rolle for åbenheden, erfarer HR-chef Claus Johansen:

”Vi har fået talt om emner på MUS, som vi aldrig har talt om før. Det bunder i den spørgeramme, vi har fået lavet - men det bunder også i selve opsætningen i Musskema.dk. Både leder og medarbejder er tvunget til at forberede sig, og medarbejderne har forholdt sig til nogle store ting i forhold til deres arbejdsliv. Vi oplever et stort engagement, når det er ’mig, min afdeling, min udvikling, min fremtid’ – mere end den dagsorden lederen har.”

Muligheden for at lave aftaler med remindere giver desuden troværdigheden et løft, samtidig med at det bliver et støtteværktøj for ledernes arbejde.

”Medarbejderne ved, at når der bliver lavet en aftale i Musskema.dk, så bliver der også fulgt op,” understreger Claus Johansen.

 

Man føler sig vigtig som kunde

”Vi følte os som den bedste og vigtigste kunde. Det var tydeligt at mærke, at Musskema.dk gjorde alt for, at vi skulle få det bedste ud af systemet. Det var en helt særlig oplevelse,” fortæller Claus Johansen.

Med et introduktionskursus og hjælp fra support blev Jutlander Bank klædt godt på til at bruge Musskema.dk som dialogredskab.  

”Når man benytter et digitalt redskab, er det vigtigt, man føler sig fortrolig i systemet. Ellers kommer det let til at tage fokus fra selve samtalen. Også her var Musskema.dk imødekommende, og vi fik grundig hjælp af support til at sætte systemet korrekt op. Samtidig klædte introduktionskurset vores ledere godt på og motiverede dem til at tage fat på medarbejderudviklingen,” afslutter Claus Johansen. 

 

Læs flere testimonials her.

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning