Musskema.dk giver en support, så man aldrig står alene

HR-chef Helle Faurholt synes, at det bedste ved Musskema.dk er den hurtige support, hun altid har fået.
 

Musskema.dk giver en support, så man aldrig står alene med et problem

Helle Faurholt synes, at Musskema.dk er nemt at bruge, og der har kun været nogle småting, hun har haft brug for support til. Og supporten er det, hun først og fremmest sætter pris på hos Musskema.dk, og som hun også har fremhævet over for en HR-kollega i et andet firma, der har spurgt til hendes erfaringer med Musskema.dk.

Altid hurtige og venlige
”Når der går et år imellem, man bruger det til MUS-samtaler, er der nogle ting, man ikke lige kan huske, hvordan man skal tilrette. Jeg har spurgt om det samme flere gange, men aldrig oplevet, at de har tænkt ”er det nu hende igen”. De giver virkelig en support, så man ikke føler sig alene, hvis der er noget, man ikke kan finde ud af. Man kan altid ringe, og man får altid svar med det samme,” siger Helle Faurholt.

Fra ringbind til reminder-mails
”Jeg kan rigtig godt lide, at Musskema.dk giver mulighed for, at man laver et referat undervejs i MUS-samtalen og får sat reminder-mails på de aftaler, man laver. Det giver en meget bedre opfølgning på aftalerne. I gamle dage var det jo sådan, at en aftale kom ind i et ringbind, der blev sat på en hylde og ofte ikke blev fundet frem igen inden til næste års MUS-samtale,” siger Helle Faurholt.

Blev hurtigt hook på Musskema.dk
Helle Faurholt har arbejdet med MUS-samtaler inden for HR i en 20 år og været HR-chef hos Kaufmann siden 2007.
Der skulle kun et enkelt møde til for at få hende vil at vælge Musskema.dk.
”Jeg kontaktede Musskema.dk og fik et møde, hvor de forklarede mig, hvordan det kunne bruges. Jeg blev ret hurtigt hook på det, og i løbet af mødet fik de mig overbevist om, at Musskema.dk var noget, jeg ikke kunne undvære.”

Nemt at implementere
Implementering var nem og uden problemer.
”Det er så simpelt, at jeg faktisk selv underviste butikscheferne i, hvordan de skulle bruge det,” fortæller Helle Faurholt.

Bruges af 40 butikschefer
I dag bruger Kaufmanns ca. 40 butikschefer Musskema.dk til deres MUS-samtaler med deres salgsassistenter og elever.
”Butikscheferne er superglade for at bruge Musskema.dk, og nu er vi også begyndt at bruge Musskema.dk til APV’en,” fortæller Helle Faurholt.

Overblik og styr på tingene
Musskema.dk giver Helle Faurholt som HR Chef overblik over afviklingen af MUS-samtalerne i firmaets mange butikker.
”Som HR-chef kan jeg følge med i, at MUS-samtalerne bliver holdt. Det er en fin måde at holde styr på det på.”

Ingen problemer med en computer mellem leder og medarbejder
Kunne en computer mellem leder og medarbejder gøre MUS-samtalen upersonlig? Det var den eneste betænkelighed, Kaufmann havde ved at tage Musskema.dk i brug. Men der er ikke gået noget af det personlige tabt, vurderer Helle Faurholt, for under samtalen koncentrerer man sig om den, og computeren er kun i brug, når man samler op og skriver indgåede aftaler ind.

Jeg kan rigtig godt lide, at Musskema.dk giver mulighed for, at man laver et referat undervejs i MUS-samtalen og får sat reminder-mails på de aftaler, man laver. Det giver en meget bedre opfølgning på aftalerne.

Helle Faurholt
HR-chef, Kaufmann
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning