Musskema.dk er nem at bruge og sparer en masse administrative kræfter

Adm. direktør Steffen Busk Jespersen har mere end 25 års erfaring med MUS. Af alle de MUS-værktøjer, han har prøvet genne årene, synes han, at Musskema.dk er det, der fungerer bedst.
 

Musskema.dk er nem at bruge og sparer en masse administrative kræfter

”Jeg har prøver MUS-værktøjer i alle afskygninger, og Musskema.dk er det, der fungerer bedst,” siger Steffen Busk Jespersen, og uddyber:
”Musskema.dk er så struktureret og nemt at bruge. Du bliver ledt igennem processen uden at skulle bruge en masse administrative kræfter. Den enkelte leder slipper for hele den papirkrig, der var før. Altså med et 30 siders stort spørgeskema, der skulle sendes ud til medarbejderne og hentes hjem, og med referater, der skulle skrives. Det var ikke til at overskue. Nu har vi den samme referenceramme i alle afdelinger og får et samlet overblik og kan se, hvor der er udfordringer, vi skal tage action på.”

Bedst på pris og performance
”Det var convenience, vi gik efter.” Sådan sammenfatter Steffen Busk Jespersen, hvad de ønskede, da de gik fra MUS på papir til Musskema.dk’s elektroniske MU-skemaer.

”Vi ville have en elektronisk platform, som kunne styre medarbejderudviklingssamtalerne, og så vi kunne lave medarbejdertilfredshedsundersøgelser. Det skulle være nemt at distribuere skemaerne og let at følge op på resultaterne.”

De undersøgte markedet og valgte Musskema.dk.

”De var de bedste på pris og performance, siger Steffen Busk Jespersen.

Forbedret trivslen med 25 procent
Styropack bruger også GRUS-modulet (Gruppeudviklingssamtaler) med det resultat, at de har forbedret trivslen markant.
”Vi bruger GRUS til at lave trivselsundersøgelser en gang om året for at kunne sammenligne mellem vores afdelinger. Det fungerer super. Vi har hævet trivslen med 25 procent gennem de seneste 1½ år. Vi kom også fra et noget lavt niveau, men det er alligevel et godt resultat,” siger Steffen Busk Jespersen.

Passende pragmatisk tilgang
Før Styropack tog Musskema.dk i brug, udviklede og tilrettede de spørgerammen sammen med Musskema.dk.

Om denne proces siger Steffen Busk Jespersen: ”Muskema.dk havde en meget pragmatisk tilgang, som passer meget fint til vores stil. Og selve administrationen af spørgerammen var nem.”

Hurtig og proaktiv support med brushup-kurser
”Supporten har virket smertefrit. Igen har de den meget pragmatisk tilgang, at det drejer sig om at få tingene til at spille. Det gælder både i forhold til hjælpen fra deres administrative personale og i forhold til, at de er hurtige til at assistere os med at holde et møde eller give os nogle brushup-kurser i, hvordan vi bruger værktøjerne,” siger Steffen Busk Jespersen.

Nemt at implementere og sikker i drift
Musskema.dk blev implementeret nemt og uden problemer og fungerede fra starten. Siden har der kun været behov for nogle småtilretninger.
Styropack bruger Musskema.dk til MU-samtaler med ca. 40 medarbejdere inden for en bred palette af funktionærer: teknikere, økonomi- og produktionsmedarbejdere.

Musskema.dk er så struktureret og nemt at bruge. Du bliver ledt igennem processen uden at skulle bruge en masse administrative kræfter.

Steffen Busk Jespersen
Adm. Direktør, Styropack
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning