Musskema.dk er mange ledelsesværktøjer samlet i ét system

Det er smart, at man kan have flere forskellige ting i det samme system, så vi ikke skal have et program pr. opgave
 

Uddannelsescenter Holstebro bruger Musskema.dk til både MUS-samtaler, CV-regnskab og APV

Det var egentlig bare en digital løsning på MUS-samtalerne, Uddannelsescenter Holstebro gik efter. Men de opdagede, at Musskema.dk var en pakke med flere digitale ledelsesredskaber.

Det, der gjorde udslaget for, at de valgte Musskema.dk til MUS-samtaler, var, at der også var et CV-modul i pakken. Efter en længere proces fik de i samarbejde med Musskema.dk’s support tilpasset CV-modulet til deres behov og organisationsopbygning, så de fik en søgbar CV-database over deres læreres undervisningskompetencer. Nu er de også begyndt at bruge APV-modulet.

”Det er smart, at man kan have flere forskellige ting i det samme system, så vi ikke skal have et program pr. opgave,” siger udviklingschef Kirsten Skov Bertelsen.

Enkelt og brugervenligt
Musskema.dk’s redskaber er enkle og nemme at bruge. Det fremhæver både udviklingschef Kirsten Skov Bertelsen og skolens arbejdsmiljøkoordinator Per Dam Hansen, der bruger APV-modulet.


”Det er enkelt at bruge for både ledere og medarbejdere,” siger Kirsten Skov Bertelsen.

Per Dam Hansen siger: ”Det er meget brugervenligt og let at gå til.”

Bedre MUS-samtaler
Det er en del af Musskema.dk’s MUS-koncept, at lederen kender medarbejdernes svar før MUS-samtalen. Det giver bedre samtaler, vurderer Kirsten Skov Bertelsen:
”Man kan hurtigt danne sig et overblik over, hvilke spørgsmål en medarbejder har givet en høj eller en lav score. Det gør det nemt at se, hvilke temaer man skal tage fat på under samtalen.” 

Holder styr på indgåede aftaler
Referatdelen er også digitaliseret i Musskema.dk’s MUS-skemaer. Lederen skriver aftaler ind på sin pc under selve MUS-samtalen. Det sparer tid og er en stor lettelse for lederne, fortæller Kirsten Skov Bertelsen:
”De enkelte ledere skal ikke holde styr på alle de forskellige papirreferater og finde dem frem, for ”hvad var det nu lige …”. Med Musskema.dk har vi et system, der holder styr på det.” 

Overblik og nye handlemuligheder
Musskema.dk’s APV-modul har givet arbejdsmiljøkoordinator Per Dam Hansen et meget bedre grundlag at arbejde på.
”Det  giver mig et overblik, hvor jeg kan se alt. Jeg kan følge med i de enkelte afdelingers APV-undersøgelser og trække grafer ud på baggrund af medarbejdernes besvarelser. Så kan jeg gå til lederne og sige, hvad de skal lave handlingsplaner for, og jeg ved, hvad der er behov for, at jeg går ind i som sparringspartner og rådgiver.” 

Hurtig og hjælpsom support
Kirsten Skov Bertelsen: ”De er søde til at hjælpe, også selvom det er om noget, jeg sikkert kunne læse mig til i deres instruktioner, men det er nemt lige at ringe, og jeg har aldrig skullet vente på hjælp.”
Per Dam Hansen: "Man ringer aldrig forgæves for at få hjælp og sparring, og har man ønsker til ændringer eller ideer til noget nyt, laver de det.”

”Det er smart, at man kan have flere forskellige ting i det samme system, så vi ikke skal have et program pr. opgave.”

Kirsten Skov Bertelsen
Udviklingschef, Uddannelsescenter Holstebro

”Jeg kan følge med i de enkelte afdelingers APV-undersøgelser. Så kan jeg gå til lederne og sige, hvad de skal lave handlingsplaner for.”

Per Dam Hansen
Arbejdsmiljøkoordinator, Uddannelsescenter Holstebro.
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning