Survey

 

Survey-modulet giver dig mulighed for at tage en temperatur på trivslen og tilfredsheden internt i din organisation. Samtidig lægges der op til at udarbejde handlingsplaner med konkrete aftaler på baggrund af selve undersøgelsen.

Når man laver en undersøgelse i vores survey-modul, kan man danne en anonym rapport. Har den rapportansvarlige givet adgang til det, kan de enkelte ledere åbne survey-modulet og trække anonyme rapporter for deres egne afdelinger eller teams. Lederen kan bruge gruppereferatet til at tage en dialog med medarbejderne på baggrund af undersøgelsen og lave en handleplan i form af aftaler direkte i Musskema.dk. Opfølgningsmails ved deadline sikrer, at der bliver fulgt op.

Det bliver altså muligt at handle på baggrund at selve undersøgelsen.

Laves der nye undersøgelser med samme spørgeramme og samme udsnit af organisationen, kan disse trækkes i en samlet rapport, så det bliver tydeligt, om tiltagene virker.

Som det er tilfældet i hele Musskema.dks system, opbevares data korrekt i forhold til GDPR.

Modulets funktioner:

  • Benyt egne spørgerammer eller Musskema.dks standardversioner.
  • Standardspørgerammen til trivselsundersøgelser er udviklet på baggrund af viden fra ledelsesforskningen.
  • Rapporterne er i udgangspunktet 100 procent anonyme for alle i organisationen. Den rapportansvarlige kan dog vælge, at målingen ikke er anonym for den rapportansvarlige. Er rapporten ikke anonym for den rapportansvarlige, markeres det tydeligt for alle, der deltager i undersøgelsen.
  • Træk rapporter helt ned på team og afdelingsniveau.
  • Sammenlign data på tværs af afdelinger og tidsperioder (hvis undersøgelserne er lavet for samme udsnit af organisationen og med samme spørgeramme).
  • Giv lederne mulighed for at lave handlingsplaner på baggrund af de enkelte undersøgelser.
  • Skriv referat og opret aftaler med mailremindere ved deadline.
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning