Dialogbaseret ledelsesredskab

Vores vision er, at flere ledere bliver bedre ledere
 

Hvem skal skabe resultater hos jer?

De fleste organisationer er sat i verden med et formål. En vision skal føres ud i livet, problemer skal løses og resultater skabes.

En vigtig nøgle for at nå disse mål er medarbejderne. Stjernemedarbejdere, der er dygtige til deres arbejde, som udvikler sig efter organisationens behov, og som er motiverede og innovative.

Din virksomheds resultater hænger derfor sammen med, hvordan du leder dine medarbejdere.

 

Hjælp til at blive en endnu bedre leder

Musskema.dk er et ledelsesredskab, der fremmer en bestemt ledelsesadfærd, som sikrer trivsel, fastholdelse, udvikling, motivation og resultatskabelse blandt medarbejderne.

Det gør vi ved at understøtter dialogen mellem leder og medarbejder. Det kan være den hyppige status- eller driftsdialog, som skal sikre, at der er fremgang i arbejdet, at medarbejderen er tilpas og motiveret, og at eventuelle forhindringer for opgaveudførelsen ryddes af vejen.

Det kan også være medarbejderudviklingsdialogen, som har den langsigtede udvikling og trivsel i fokus. Eller dialogen om nylig ansættelse (onboarding), arbejdsmiljøet (APV), sygefraværet og meget mere.

Med Musskema.dk er der fokus på medarbejderperspektivet og en anerkendende dialog, samtidig med at aftaler og remindere sikrer, at der kommer handling bag ordene.

Læs meget mere i vores blogindlæg om anerkendende ledelse og empatisk IT.

 

Mission, vision og værdier

Vores mission er at tilbyde den bedste platform for medarbejderudvikling. Det har vi forpligtet os på. Og det vil vi gerne måles på.

Vores vision er:

  • at flere ledere bliver gode ledere
  • at gode ledere bliver endnu bedre ledere
  • at ledere derved bliver bedre til at udvikle den enkelte medarbejder.

Den enkelte medarbejder er i centrum gennem dialog, da dialog udvikler.

For den enkelte leder betyder vores vision, at han/hun oplever, at godt lederskab sætter positive og varige spor blandt medarbejderne. God ledelse er at opfylde målsætninger på lang sigt i overensstemmelse med organisationens værdier. Samtidig får det medarbejderne til at fungere bedre, yde mere og opleve et bedre arbejdsklima. Det skylder enhver leder sine medarbejdere.

For os er begreber som ærlighed, respekt og dialog ikke kun værdifulde begreber. Det er værdier, som fortjener at være fundament under ethvert møde mellem mennesker. Det handler om etik.

Vores rådgivning, informationer og undervisning samt hele vores elektroniske dialogredskab bygger på disse grundværdier.

Læs her hvad vores kunder fortæller om os.

 

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning