Musskema.dk ApS - siden 2006

 

Musskema.dk - på en spændende udviklingsrejse

Grundlagt i 2006 af Poul Langagergaard, og siden har musskema.dk ApS med succes betjent en bred vifte af virksomheder og organisationer i Danmark.

Med sin engelsksprogede platform, developandperform.com, som blev lanceret efter det udtrykte behov fra flere eksisterende kunder, har vi kunnet tilbyde det samme produkt til engelsktalende datterselskaber i Danmark eller i udlandet.

Musskema.dk er dedikeret til at forbedre dialog og evalueringsprocesserne til gavn for både medarbejdere og organisationer. Vores produkt musskema.dk er blevet udviklet baseret på mange års test og erfaring og har vundet respekt hos HR-ledere i en bred vifte af virksomheder.

Baseret på langt mere end 30 års erfaring med HR og personaleledelse og gennemprøvede principper for optimering af performance kan du med musskema.dk organisere hele dialogprocessen mellem leder og medarbejder online.

For at øge firmaets bredde, give ekstra dynamik og forberede et generationsskifte på sigt er Joachim Langagergaard blevet medejer og partner, ligesom han i 2014 blev markedsdirektør i musskema.dk ApS.

Gennem de seneste 4-5 år har vi oplevet en meget stor vækst, som ser ud til at fortsætte.

 

Delt ejerskab 50/50

Musskema.dk ejes af Poul Langagergaard, adm. direktør, CEO (50%) og Joachim Langagergaard, markedsdirektør  (50%).

Poul Langagergaard, født 1948, cand. theol. fra Aarhus Universitet, har arbejdet som leder og chef i en række virksomheder, privat og offentligt og har arbejdet med HR gennem mere end 30 år. Poul Langagergaard opsamler sin erfaring her:

”Kunderne ønsker helt klart en hjælp til MUS, som er online, gennemsigtig og præget af åbenhed, uafhængighed af tid og sted, let at navigere i, som giver overblik, sammenhængskraft og sparer tid”.

Joachim Langagergaard, født 1974, cand. scient. pol. fra Aarhus Universitet, tiltrådte pr. 1. august 2014 som ny Markedsdirektør og partner i musskema.dk. Joachim Langagergaard har i 20 år arbejdet i tilsvarende stillinger i mediebranchen, bl.a. Berlingske Media, Kristeligt Dagblad, JydskeVestkysten og Midtjyske Medier.

Joachim Langagergaard opsummerer her:

"Musskema.dk har de seneste år udviklet et stærkt og unikt produkt, der i dag benyttes af flere end 500 danske virksomheder, koncerner og større offentlige organisationer. Udvikling af mennesker har altid haft min store interesse, og Musskema.dk har et stort markedsmæssigt potentiale, som jeg nyder at være med til at udvikle."

 

Vores Mission: At tilbyde den bedste platform for medarbejderudvikling'

Så enkelt - og alligevel så dybt komplekst.
Men det har vi forpligtet os på. Og det vil vi gerne måles på.

 

Vores Vision: Dialog udvikler - og forbedrer lederskab

Så kort har vi formuleret, hvad vi går efter.
Gennem vores bidrag vil vi leve op til visionen om den udviklende dialog:

  • at flere ledere bliver gode ledere
  • at gode ledere bliver bedre ledere
  • at ledere derved bliver bedre til at udvikle den enkelte medarbejder.

Den enkelte medarbejder - i centrum.
Gennem dialog. For dialog udvikler.


 
For den enkelte leder betyder vores vision, at han/hun oplever, at godt lederskab sætter positive og varige spor blandt
medarbejderne.
 
God ledelse handler altså om god forvaltning af Human Resource.
 
Medarbejderne fungerer bedre, yder mere og oplever et bedre arbejdsklima.
 
Og det skylder enhver leder sine medarbejdere!

Vores Værdier: Ærlighed - Respekt - Dialog

Mennesket er en unik skabning. Det forudsætter ydmyghed at have ansvar for andre mennesker.
 
Vores virksomhed bæres af en positiv grundholdning til det enkelte menneske og dets iboende muligheder for udvikling og vækst.
Det menneskelige samspil til det bedste for helheden må prioriteres. Billedligt talt rydder nogle marken for sten, andre sår og andre høster.
 
For os er begreber som Ærlighed – Respekt – Dialog ikke kun værdifulde begreber. Det er værdier, som fortjener at være fundament under ethvert møde mellem mennesker. Det handler om etik.

Vores rådgivning, informationer og undervisning samt hele vores elektroniske dialogredskab fra Musskema.dk bærer præg af det.

Tag os på ordet!

 

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning