Vores historie

Musskema.dk siden 2006
 

Vores historie

Da Musskema.dk blev grundlagt i 2006 skete det på baggrund af en helt konkret efterspørgsel på et elektronisk medarbejderudviklingssystem.

”Under en spørgerunde efter et lederkursus blev jeg spurgt til, hvilke digitale redskaber der kunne bruges i medarbejderudviklingen. Dengang fandtes der ikke et optimalt system, men jeg kom med et par forslag, hvortil jeg på det kraftigste blev opfordret til selv at udvikle sådan et system,” fortæller CEO Poul Langagergaard, der dengang blankt afviste opfordringen.

Tanken var dog svær at slippe, så efterhånden blev der indgået et samarbejde med en IT-ekspert, og dialogværktøjet Musskema.dk blev udviklet.

Sidenhen er der kommet masser af nye funktioner til, kundelisten er blevet større, og medarbejderstaben ligeså. Men én ting har altid været omdrejningspunktet i Musskema.dk: God ledelse med respekt for den enkelte medarbejder.

Vores digitale værktøj skal understøtte god ledelse, og derfor bygger hele systemets struktur på mangeårig erfaring og ledelsesforskning. Ledelsesforskning som konstant udvikles og finder nye resultater, som vi både bidrager til og læner os kraftigt op ad.

Læs mere om vores forskningssamarbejder her.

 

Stifter og ejere af Musskema.dk

Musskema.dk ejes af Poul Langagergaard, adm. direktør & CEO, Joachim Langagergaard, direktør & partner samt Jørgen Skovhus Haunstrup, udviklingsdirektør & partner.

 

Poul Langagergaard, født 1948, cand.theol. fra Aarhus Universitet, har arbejdet som leder og chef i en række virksomheder, privat og offentligt og har arbejdet med HR og ledelse gennem mere end 30 år. Poul Langagergaard opsamler sin erfaring her:

”Kunderne ønsker helt klart en hjælp til MUS, som er online, gennemsigtig og præget af åbenhed, uafhængighed af tid og sted, let at navigere i, som giver overblik, sammenhængskraft og sparer tid”.

 

Joachim Langagergaard, født 1974, cand. scient.pol. fra Aarhus Universitet, tiltrådte pr. 1. august 2014 som direktør og partner i musskema.dk. Joachim Langagergaard har i 20 år arbejdet i tilsvarende stillinger i mediebranchen, bl.a. Berlingske Media, Kristeligt Dagblad, JydskeVestkysten og Midtjyske Medier. Joachim Langagergaard opsummerer her:

"Musskema.dk har de seneste år udviklet et stærkt og unikt produkt, der i dag benyttes af flere end 500 danske virksomheder, koncerner og større offentlige organisationer. Udvikling af mennesker har altid haft min store interesse, og Musskema.dk har et stort markedsmæssigt potentiale, som jeg nyder at være med til at udvikle."

 

Jørgen Skovhus Haunstrup trådte i 2020 til som udviklingsdirektør og partner i Musskema.dk. Jørgen er uddannet cand.scient.pol fra Aarhus Universitet og arbejdede efterfølgende i en årrække som konsulent i Rambøll Management. Derudover har Jørgen arbejdet som leder og chef i 10 år i den offentlige sektor – senest som beskæftigelseschef og medlem af koncernledelsen i Silkeborg Kommune. En af de første milepæle for Jørgen i Musskema.dk bliver at udvikle et ph.d.-projekt omkring netop effekten af digitale ledelsesredskaber.

”Megen forskning og praktisk erfaring peger på, at der ofte er uoverensstemmelse mellem den ledelsesadfærd, som lederen ønsker at udøve, og den ledelse som hun/han faktisk udøver. Og derfor er der al mulig grund til, at vi lægger os i selen for at udvikle redskaber, der bedst muligt hjælper ledere med at lede. Jeg er begejstret over at få lov til at træde ind i en veldreven virksomhed, der allerede har denne agenda, og som er villig til at investere massivt i at skabe ny viden og endnu bedre redskaber på området”, siger Jørgen Skovhus Haunstrup.

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning