Enkel og fleksibel prismodel - og alle moduler er inkl. i prisen

Priser, som er tilpasset organisationer i alle størrelser - det er nemt at komme i gang
Pr. år: 0 kr.
Opstartspris: 0 kr.  se detaljer
Dine valg
  • Licens Pr. år
    0 kr.
  • Oprettelse 0 kr.
  • Kursus 0 kr.
  • Pris i alt Samlet pris for 12 måneder 0 kr.
Fortsæt bestilling
Køb adgang
Vi har forskellige pakker, som understøtter forskellige behov

Det er afgørende for os, at kunden gennem hele forløbet følger sig tryg. Vores support tager hånd om hele processen og slipper ikke, før vi har sikret, at alt fungerer efter hensigten. Nogle kunder ønsker et nøglefærdigt system, hvor det hele ligger klar til brug. Andre vil gerne selv ind over en del af opbygningen. Vi håndterer processen nuanceret - i dialog med kunden.

1 / 3Licens - til hele pakken

Musskema.dk er bygget op, så man får adgang til hele pakken via en årlig licens. En licens dækker én leder, som skal agere over for alle sine medarbejdere i direkte reference, som man frit og gratis kan placere i flere teams. Hvis lederens samlede antal medarbejdere overstiger i alt 30, så kræves der en ekstra licens for denne leder. En licens koster 2.899 pr. år.

Antal ledere Op til 30 medarbejdere
Ledere med +30 medarbejdere +30 i direkte reference
Din pris:
Pr. år: 0 kr. + moms
Du kan tilkøbe oprettelse samt kursus her under

2 / 3Oprettelse

Musskema.dk opretter gerne hele jeres organisation med alle chefer og ledere - og for et beskedent beløb gerne også alle medarbejdere, så I kan være sikre på, at det hele er 100% i orden. Kunden afleverer alle navne og mails på en Excel-skabelon, som Musskema.dk udleverer.
Men I har også mulighed for selv at tage del i denne opbygning af afdelinger og teams - og selv lægge jeres medarbejdere ind. Det vælger I selv.


3 / 3Kursus for ledere & kick off

Gennem de senere år har det været en entydig erfaring for os, at de kunder, som også tilkøber et kickoff kursus for alle ledere, kommer allerbedst fra start med det nye. Så det er vores klare anbefaling.

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning