Enkel og fleksibel prismodel - og alle moduler er inkl. i prisen

Priser, som er tilpasset organisationer i alle størrelser - det er nemt at komme i gang
Det første år: 0 kr.
Opstartspris: 0 kr.  se detaljer
Dine valg
  • Licens Det første år
    ( herefter 0 kr. pr. år )
    0 kr.
  • Oprettelse 0 kr.
  • Kursus 0 kr.
  • Pris i alt Samlet pris for 12 måneder 0 kr.
Fortsæt bestilling
Køb adgang
Vi har forskellige pakker, som understøtter forskellige behov

Det er afgørende for os, at kunden gennem hele forløbet følger sig tryg. Vores support tager hånd om hele processen og slipper ikke, før vi har sikret, at alt fungerer efter hensigten. Nogle kunder ønsker et nøglefærdigt system, hvor det hele ligger klar til brug. Andre vil gerne selv ind over en del af opbygningen. Vi håndterer processen nuanceret - i dialog med kunden.

1 / 3Licens - til hele pakken

Musskema.dk er bygget op, så man får adgang til hele pakken via en årlig licens. En licens dækker én leder, som skal agere over for ét team, der kan bestå af 1 til 30 medarbejdere. Har lederen flere teams, skal der flere licenser til. Og har lederen et team, som har flere end 30 medarbejdere, kræver det en ekstra licens. En licens koster 2.699 kr. det første år - og 2.199 kr. for følgende år.

Antal ledere inkl. 1 team Op til 30 medarbejdere
Antal ekstra teams Op til 30 medarbejdere
Heraf store teams Flere end 30 medarbejdere
Din pris:
Det første år: 0 kr. + moms
Efterfølgende år: 0 kr. + moms
Du kan tilkøbe oprettelse samt kursus her under

2 / 3Oprettelse

Musskema.dk opretter gerne hele jeres organisation med alle chefer og ledere - og for et beskedent beløb gerne også alle medarbejdere, så I kan være sikre på, at det hele er 100% i orden. Kunden afleverer alle navne og mails på en Excel-skabelon, som Musskema.dk udleverer.
Men I har også mulighed for selv at tage del i denne opbygning af afdelinger og teams - og selv lægge jeres medarbejdere ind. Det vælger I selv.


3 / 3Kursus for ledere & kick off

Gennem de senere år har det været en entydig erfaring for os, at de kunder, som også tilkøber et kickoff kursus for alle ledere, kommer allerbedst fra start med det nye. Så det er vores klare anbefaling.

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning