2018

Musskema.dk's nyhedsbreve - et uddrag

Musskema.dk udsender nyhedsbreve til alle kunder, når der er væsentlige nyheder, man bør iagttage.

Her bringer vi et udsnit af disse nyhedsbreve - i omvendt kronologisk orden:

• Maj 2018: Om nyheder i systemet, GDPR kører nu, Musskema.dk deltager igen i år på Folkemødet, nyt samarbejde med Aarhus Universitet og professor Jan Tønnesvang og Musskema.dk flytter i nyt domicil hos INCUBA Katrinebjerg pr. 1.6.2018. Læs her!
  • Marts 2018: Om Persondataforordningen (GDPR), nyt om systemet vedr. funktioner, API-integration til andre systemer, Musskema.dk på Folkemøde 2018, mm. Læs her!
Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning