Den høje sikkerhed, vi altid tilstræber

 

Sikkerhed

Musskema.dk tager sikkerheden meget seriøst og vægter de høje sikkerhedsstandarder højt.

Vi efterlever i enhver henseende de retningslinjer, der er udstukket fra Datatilsynet m.v. og vi lever til enhver tid op til de skrappeste krav herom fra EU.

Mange kunder - og potentielle kunder - er meget optaget af EUs Persondataforordning af 25. maj 2018, GDPR, og med rette!

Musskema.dk har 100% styr på dette - og er klar til først i det nye år (2018) at udsende en underskreven Databehandleraftale til alle kunder, som tager højde for alle de relevante aspekter i GDPR. Dog afventer vi lige p.t., idet Folketinget i november 2017 tog fat på at se på følgevirkningerne i dansk lovgivning. Og her ca. 1. dec. 2017 er den ikke færdigbehandlet - og ventes først at blive det i 1. kvartal 2018. Men så snart vi kan se klart billede af konsekvenserne vil der blive udsendt Databehandleraftale til alle kunderne, og så kan man slappe helt af!

Alle data ligger lagret i et ekstremt sikkert miljø, på sikre servere

  • Alle kunder hos Musskema.dk får hostet data på det sted, hvor vi fik garanteret det bedste og mest fleksible sikkerhedsmiljø: Hetzner, https://www.hetzner.de/en/. De har leveret et enormt professionelt og sikkert set up, som vi er fuldt tilfredse med.

I vores eget support kan vi i en supportsituation gå ind og se kundens billede på skærmen, men aldrig de fortrolige data. Her er der sat klar sikkerhedsbarriere op. Dem kan man kun se med kundens unikke bruger-login.

Lad os tage en snak om mulighederne Lad os ringe dig op, så vi sammen kan finde en løsning